KETAHUI RAHSIA SAYA MENGATASI MASALAH FUNGUS KUCING!

TANPA SAPU ATAU BAGI MAKAN UBAT TIAP-TIAP HARI

Eriqa-Mochi
Salam semua, saya Jeff breeder professional secara fulltime dengan kepakaran lebih 9 tahun.

Saya percaya anda yg bela kucing, kucing anda mesti pernah kena fungus.

Fungus memang MENAKUTKAN!

Bulu gugur merata, kulit merah dan gatal2, garu sampai luka dan paling menakutkan si bulu sentiasa kotor hitam gelap di bahagian2 ekor, kuku, dan telinga.

Walaupun dah mandi, next day macam tu jugak. Sampai mangkuk makan pun boleh jadi berminyak hitam legam macam kena grease.

Kebanyakan kes fungus yg tak baik2 pula disebabkan oleh hama. Selagi hama tak mati semua fungus/kurap mesti datang balik walaupun amik ubat.

FUNGUS KILLER ADALAH PILIHAN NO 1 DOKTOR-DOKTOR HAIWAN USA UNTUK MENANGANI FUNGUS

Fungus-Killer-Bottles-for-Websites-Landing-Page1

BERDASARKAN KAJIAN YANG KUKUH

Bahan aktif Fungus Killer adalah larutan lime sulfur.

Dalam artikel "FELINE DERMATOPHYTOSIS" oleh Dr. Karen A Moriello, DVM pada tahun 2014, beliau menjalankan ujian tabung uji terhadap keberkesanan ubat2 terkini dalam pasaran (USA), beliau mendapati lime sulfur dan enilconazole adalah paling efektif.

Tetapi antara lime sulfur dan enilconazole, lime sulfur mempunyai fungsi tambahan sebab ia boleh bunuh hama-hama degil sekali.

Article-1-combined-framed-gray
Feline Dermatophytosis oleh Dr. Karen A Moriello, DVM
Dalam satu lagi artikel berlainan berkaitan hama demodex "Treatment of Demodicosis in Dogs & Cats" oleh Dr. Karen A Moriello, DVM pada tahun 2011 pula, beliau menyatakan lime sulfur merupakan rawatan yg paling selamat dan berkesan.
Article2-framed-gray
Treatment of Demodicosis in Dogs & Cats oleh Dr. Karen A. Moriello, DVM

KELEBIHANNYA...

FUNGUS KILLER ni ada 3 fungsi utama:

  1. ANTI FUNGAL - bunuh semua jenis fungus termasuk SPORO.
  2. ANTI PARASITIC - bunuh kutu dan semua jenis hama. (hama jugak penyebab utama fungus)
  3. ANTI BACTERIAL - bunuh bakteria boleh cepat sembuhkan luka2 yg disebabkan oleh garu berlebihan.

AMAT SESUAI JIKA:

  • Anda tidak rela sapu ubat tiap2 hari, spray tiap2 hari atau bagi ubat makan tiap2 hari (penat kan?)
  • Anda tidak pandai bagi ubat tablet pada kucing (silap langkah boleh sampai tangan luka tercakar)
  • Kucing anda bunting atau sedang menyusu. (tidak toksik seperti ubat tablet)
  • Selamat digunakan pada kitten berumur seawal 2 minggu (mesti dikeringkan)
  • Anda TIDAK MAHU TRIAL & ERROR. Anda hanya inginkan solusi yang TEPAT. Fungus Killer dijamin dapat selesaikan masalah fungus/kurap kucing anda.

CARA GUNA - 3 STEPS SEMUDAH ABC:

  1. Mandikan kucing.
  2. Spray pada kucing.
  3. ULANGI SEMINGGU SEKALI JER!

JANGAN ANDA HANYA DENGAR KATA-KATA SAYA!

LIHAT HASIL MEREKA YG MENGGUNAKAN EXCITE CATS FUNGUS KILLER:

Sebelum dan selepas 3 minggu...

Garfield-B4-After-1-1
Garfield-B4-After-2-1

KINI...

Garfield

Sebelum dan selepas 4 minggu...

Mackerel-Front
MackereRight-Hind-Leg-photoscape
Mackerel-Ear1-photoscape
Mackerel-Front-Left-Leg-photoscape

KINI...

Mackerel-m

LIHAT FEEDBACK POSITIF DRPD MEREKA YANG TELAH CUBA FUNGUS KILLER:

Eriqa-cropped
Didi-cropped
Dirna
Kak Ina
Azlina yusoff cropped
Mahani Ani

FAQ (SOALAN LAZIM)

Cuma spray seminggu sekali dan boleh bunuh hama sekali. 10 kali lebih berkesan. Produk lain konfom korang kena sapu/spray tiap2 hari kan? Kalao busy skip sapu sehari dua, fungus jadi teruk balik. Masalah hama tak cover lagi.

Cecair pekat Fungus Killer terdiri dari 2 saiz iaitu 50ml (menghasilkan 500ml larutan) dan 150ml (hasilkan 1,500 ml larutan). MESTI DIBANCUH DENGAN AIR SEBELUM DISPRAY PADA KUCING.

Mandikan kucing dgn syampu mana2 asalkan bersih. Renyuk sampai bulu kucing takda air berlebihan. Spray seluruh badan kucing sehingga ke kulit. JANGAN BILAS DGN AIR. Tunggu 5 minit sebelum lap dgn tuala. Nak keringkan dgn hair dryer pun boleh.

Bergantung pada takat mana serius fungus atau infestasi hama pada kucing korang. Dinasihatkan menggunakan minimum 6 kali (seminggu sekali), atau 2 kali lagi selepas kucing korang tu dah sembuh.

FUNGUS KILLER 50ml cukup utk rawatan 6 kali bagi kitten berumur bawah 6 bulan manakala FUNGUS KILLER 150ml adalah cukup utk rawatan 6 kali bagi kucing 6 bulan ke atas.

Jangan risau. Selepas pembayaran, anda akan dibawa ke halaman "DOWNLOAD TUTORIAL BERGAMBAR". Budak TADIKA pun boleh ikut.

Ya, cecair ni berbau sulfur/belerang. Bau dia seakan-akan bau kolam air panas. Sebab kolam air panas ada kandungan sulfur yg tinggi. "Oh ye la, patut la org2 tua selalu kata rendam kolam air panas bagus utk mengubati kulit gatal2". NO BIG DEAL, lepas sembuh nanti kita mandikan syampu wangi pulak. Beres.

Ya tapi jgn risau, warna tu akan hilang lepas 30-60 minit.

Larutan ni 100% selamat walaupun kucing terjilat. Ini tidak bermaksud larutan ni selamat utk diminum/makan. Selain tu, Fungus Killer ni pahit. Jadi kucing anda pasti takkan jilat.

Umur seawal 2 minggu dah boleh guna.

Selamat. Bagi ibu kucing yang sedang menyusu, wajib lap bahagian puting dengan air sabun selepas spray.

Jangan risau, bulu yang luruh tu semuanya dah rosak dan berfungus pada akarnya. Ini proses penyembuhan dia. Bulu baru yang sihat akan tumbuh dan anda pasti tersenyum nanti.

HARGA RUNCIT SEBOTOL FUNGUS KILLER ADALAH:



50ml - RM 34.90


150ml - RM59.90

TETAPI, jika anda bertindak sekarang untuk dapatkan Fungus Killer, anda layak untuk dapatkan PAKEJ VIP seperti di bawah...

Package-A-wood2-rm-59.90-800pxl
Package-b-wood2-rm-119.90-800pxl
PAKEJ VIP ini hanyalah sempena pelancaran FUNGUS KILLER dan supaya kami boleh dapatkan lebih testimoni. Sebaik sahaja testimoni cukup kuota, PAKEJ VIP ini tidak akan ditawarkan lagi.

JADI, ANDA PERLU BERTINDAK SEKARANG!

BUKAN ITU SAJA...

60-days-guarantee
Kami tawarkan jaminan wang dikembalikan dalam tempoh 60 hari jika tiada kesan positif ke atas kucing anda.
  • Jaminan ini sah dengan syarat anda pulangkan botol kosong dan tunjukkan bukti foto atau video bahawa anda dah pakai FUNGUS KILLER sekurang-kurangnya 4 kali tanpa improvement.
  • Syarat ini ditetapkan supaya jaminan ini tak disalahguna oleh kaki refund yg hanya ingin menipu produk.
Jika anda bukan golongan kerek ini, anda tiada risiko langsung. Selagi saya terima botol kosong pada hari ke-60 wang anda akan dikembalikan.

Pikirkan...

Jika anda amik pakej A, dibahagi kepada 18 kali rawatan FUNGUS KILLER. Kos seminggu hanyala RM 3.33. Tak sampai 4 hengget pon.

Bayangkan kucing anda boleh kembali cantik gebu pada rupa yang sepatutnya. Anda tak yah nak deal dengan bulu atau kelemumur kucing gugur merata.

Dan yang paling penting depa dah tak gatal dan tak garu melukakan satu badan. Depa tak leh nak bg tau betapa sengsara atau betapa gatalnya selain menggaru, takkan anda sebagai owner tak mahu tamatkan penderitaan depa yang tak terkata itu...

JANGAN BAZIR MASA TRIAL & ERROR

Fungus Killer adalah khas utk anda settle cara senang, bagi anda yang:
  • Tak pandai bg makan ubat
  • Selamat digunakan oleh ibu kucing yg bunting (tidak toksik spt ubat tablet)
  • Boleh digunakan pada kitten umur seawal 2 minggu
  • Seminggu sekali sahaja (kalau tiap2 hari spray kan buat penat?)

DAPATKAN FUNGUS KILLER SEKARANG JUGAK!

JANGAN BIARKAN KUCING ANDA DOK GARU!

2019 Excite Cats - The Professional Cattery
Excite Pet Trading (002435033-M)