KETAHUI CARA SAYA MENGATASI MASALAH FUNGUS KUCING!

TANPA SAPU ATAU BAGI MAKAN UBAT TIAP-TIAP HARI

Cream kitty1
Salam semua, saya Jeff breeder professional secara fulltime dengan kepakaran lebih 9 tahun. Gambar di atas adalah kitten hasil expertise saya

Ya betul, saya dah FULLTIME jaga kucing lebih 9 tahun. Kucing parsi adalah OBSESI saya.

Saya percaya anda yang bela kucing, kucing anda mesti pernah kena fungus.

Fungus memang menakutkan. Bulu gugur merata, kulit merah dan gatal-gatal, garu sampai luka dan paling menakutkan si bulu sentiasa kotor hitam gelap di bahagian-bahagian ekor, kuku dan telinga.

Walaupun dah mandi, next day macam tu juga. Sampai mangkuk makan pun boleh jadi berminyak hitam legam macam kena grease.

Kebanyakan kes fungus yang tak baik-baik pula disebabkan oleh hama. Selagi hama tak mati semua fungus/kurap mesti datang balik walaupun ambil ubat.

FUNGUS KILLER ADALAH PILIHAN PALING TEPAT UNTUK MENANGANI FUNGUS KUCING KERANA...

Fungus-Killer-Bottles-for-Websites-Landing-Page1

BERDASARKAN KAJIAN YANG KUKUH

Bahan aktif Fungus Killer adalah larutan lime sulfur.

Dalam artikel "FELINE DERMATOPHYTOSIS" oleh Dr. Karen A Moriello, DVM pada tahun 2014, beliau menjalankan ujian tabung uji terhadap keberkesanan ubat-ubat terkini dalam pasaran (USA), beliau mendapati lime sulfur dan enilconazole adalah paling efektif.

Tetapi antara lime sulfur dan enilconazole, lime sulfur mempunyai fungsi tambahan sebab ia boleh bunuh hama-hama degil sekali.

Article-1-combined-framed-gray
Feline Dermatophytosis oleh Dr. Karen A Moriello, DVM
Dalam satu lagi artikel berlainan berkaitan hama demodex "Treatment of Demodicosis in Dogs & Cats" oleh Dr. Karen A Moriello, DVM pada tahun 2011 pula, beliau menyatakan lime sulfur merupakan rawatan yg paling selamat dan berkesan.
Article2-framed-gray
Treatment of Demodicosis in Dogs & Cats oleh Dr. Karen A. Moriello, DVM

KELEBIHANNYA...

FUNGUS KILLER ni ada 3 fungsi utama:

  1. ANTI FUNGAL - bunuh fungus termasuk sporo.
  2. ANTI PARASITIC - bunuh kutu dan semua jenis hama. (hama juga penyebab utama fungus)
  3. ANTI BACTERIAL - bunuh bakteria boleh cepat sembuhkan luka-luka yg disebabkan oleh garu berlebihan.

AMAT SESUAI JIKA:

  • Anda tidak rela sapu ubat, spray atau bagi ubat makan tiap-tiap hari (penat kan?)
  • Anda tidak pandai bagi ubat tablet pada kucing (silap langkah boleh sampai tangan luka tercakar)
  • Kucing anda bunting atau sedang menyusu. (tidak toksik seperti ubat tablet)
  • Selamat digunakan pada kitten berumur seawal 2 minggu (mesti dikeringkan)
  • Anda TIDAK MAHU TRIAL & ERROR. Anda hanya inginkan solusi yang TEPAT. Fungus Killer dijamin dapat selesaikan masalah fungus/kurap kucing anda.

CARA GUNA - 3 STEPS SEMUDAH ABC:

  1. Mandikan kucing.
  2. Spray pada kucing.
  3. ULANGI SEMINGGU SEKALI SAHAJA!

JANGAN ANDA HANYA DENGAR KATA-KATA SAYA!

LIHAT HASIL MEREKA YANG MENGGUNAKAN EXCITE CATS FUNGUS KILLER:

Perubahan dalam tempoh 3 minggu...

Garfield-B4-After-1-1
Garfield-B4-After-2-1

KINI...

Garfield

Perubahan dalam 4 minggu...

Mackerel-Front
MackereRight-Hind-Leg-photoscape

KINI...

Mackerel-m

LIHAT FEEDBACK POSITIF DARIPADA MEREKA YANG TELAH MENCUBA FUNGUS KILLER:

Shouq Mockup

F.A.Q (SOALAN LAZIM)

Cuma spray seminggu sekali dan boleh bunuh hama sekali. 10 kali lebih berkesan. Produk lain confirm kena sapu/spray setiap hari kan? Kalau busy skip sapu sehari dua, fungus jadi teruk balik. Masalah hama tak cover lagi.

Cecair pekat Fungus Killer terdiri dari 2 saiz iaitu 50ml (menghasilkan 500ml larutan) dan 150ml (hasilkan 1,500 ml larutan). MESTI DIBANCUH DENGAN AIR SEBELUM DISPRAY PADA KUCING.

Mandikan kucing dengan syampu mana-mana asalkan bersih. Renyuk sampai bulu kucing tak ada air berlebihan. Spray seluruh badan kucing sehingga ke kulit. JANGAN BILAS DENGAN AIR. Tunggu 10 minit sebelum lap dengan tuala. Nak keringkan dengan hair dryer pun boleh.

Bergantung pada takat mana serius fungus atau infestasi hama pada kucing anda. Dinasihatkan menggunakan minimum 6 kali (seminggu sekali), atau 2 kali lagi selepas kucing anda tu dah sembuh.

FUNGUS KILLER 50ml cukup untuk rawatan 6 kali bagi kitten berumur bawah 6 bulan manakala FUNGUS KILLER 150ml adalah cukup untuk rawatan 6 kali bagi kucing 6 bulan ke atas.

Jangan risau. Selepas pembayaran, anda akan dibawa ke halaman "DOWNLOAD TUTORIAL BERGAMBAR". Budak TADIKA pun boleh ikut.

Ya, cecair ni berbau sulfur/belerang. Bau dia seakan-akan bau kolam air panas. Sebab kolam air panas ada kandungan sulfur yang tinggi. "Oh ye la, patut la orang-orang tua selalu kata rendam kolam air panas bagus untuk mengubati kulit gatal-gatal". NO BIG DEAL, lepas sembuh nanti kita mandikan syampu wangi pulak. Beres.

Ya tapi jangan risau, warna tu akan hilang dalam masa 24 jam.

Larutan ni 100% selamat walaupun kucing terjilat. Ini tidak bermaksud larutan ni selamat untuk diminum/makan. Selain tu, Fungus Killer ni pahit. Jadi kucing anda pasti takkan jilat.

Umur seawal 2 minggu dah boleh guna.

Selamat. Bagi ibu kucing yang sedang menyusu, wajib lap bahagian puting dengan air sabun selepas spray.

Jangan risau, bulu yang luruh tu semuanya dah rosak dan berfungus pada akarnya. Ini proses penyembuhan dia. Bulu baru yang sihat akan tumbuh dan anda pasti tersenyum nanti.

HARGA RUNCIT SEBOTOL FUNGUS KILLER ADALAH:



50ml - RM 39.90


150ml - RM59.90

TETAPI, jika anda bertindak sekarang untuk dapatkan Fungus Killer, anda layak untuk dapatkan PAKEJ VIP seperti di bawah...

Package-A-wood2-rm-59.90-800pxl
Package-b-wood2-rm-119.90-800pxl
PAKEJ VIP ini hanyalah sempena pelancaran FUNGUS KILLER dan supaya kami boleh dapatkan lebih testimoni. Sebaik sahaja testimoni cukup kuota, PAKEJ VIP ini tidak akan ditawarkan lagi.

JADI, ANDA PERLU BERTINDAK SEKARANG!

BUKAN ITU SAJA...

60-days-guarantee
Kami tawarkan jaminan wang dikembalikan dalam tempoh 60 hari jika tiada kesan positif ke atas kucing anda.
  • Jaminan ini sah dengan syarat anda pulangkan botol kosong dan tunjukkan bukti foto atau video bahawa anda dah pakai FUNGUS KILLER sekurang-kurangnya 4 kali tanpa improvement.
  • Syarat ini ditetapkan supaya jaminan ini tak disalahguna oleh kaki refund yg hanya ingin menipu produk.
Jika anda bukan golongan kerek ini, anda tiada risiko langsung. Selagi saya terima botol kosong pada hari ke-60, wang anda akan dikembalikan.

Fikirkan...

Jika anda ambil pakej A, dibahagi kepada 18 kali rawatan FUNGUS KILLER. Kos seminggu hanyalah RM 3.33. Tak sampai 4 ringgit pun.

Bayangkan kucing anda boleh kembali cantik gebu pada rupa yang sepatutnya. Anda tak payah nak deal dengan bulu atau kelemumur kucing gugur merata.

Dan yang paling penting depa dah tak gatal dan tak garu melukakan satu badan. Depa tak leh nak bagi tahu betapa sengsara atau betapa gatalnya selain menggaru, takkan anda sebagai owner tak mahu tamatkan penderitaan depa yang tak terkata itu...

JANGAN BAZIR MASA TRIAL & ERROR

Fungus Killer adalah khas untuk anda settle cara berkesan, bagi anda yang:
  • Tak pandai bagi makan ubat
  • Selamat digunakan oleh ibu kucing yang bunting (tidak toksik seperti ubat tablet)
  • Boleh digunakan pada kitten berumur seawal 2 minggu
  • Seminggu sekali sahaja (kalau tiap-tiap hari spray kan buat penat?)

DAPATKAN FUNGUS KILLER SEKARANG JUGA!

JANGAN BIARKAN KUCING ANDA DOK GARU!

Excite-White-slim 70-2
2020 Excite Cats - The Professional Cattery

Excite Pet Trading (002435033-M)

REFUND POLICY:

Excite Cats Guarantee: Excite Cats strives to keep you totally fulfilled and gratified, which is why we offer a 60-day, money back guarantee.  If at any point after using the product and your cat condition has not improved, you are protected by the highest standard 100% money-back guarantee.  If after 60 days of use, you are unhappy and would like a refund, here’s exactly what to do:

  • Contact the Excite Cats team by calling 017-6129811 Monday through Friday between the hours of 10:00am and 9:00pm Malaysia Time.  We will gladly provide you with our return address, so as not to waste any materials, and a return confirmation number.  This is an easy and effortless process.
  • Return the empty canister, the Excite Cats invoice that received, the confirmation number you have been assigned and show us proof you have at least used the product for four(4) times without positive results.
  • It is your obligation to pay the return postage, and we do recommend you opt for tracking and confirmation numbers for verification and efficiency purposes.  Note:  We must receive the canister within 60 days from the date of original purchase for the refund to be valid.
  • We will refund your entire order, excluding shipping costs, as long as all bottles purchased are returned.

These guidelines were created to keep you satisfied, while at the same time ensuring we can continue to provide a quality product to other happy customers for years to come. Returning Excite Cats products without complying with our policy will unfortunately deem your transaction non-refundable.

After complying with the steps above, please allow adequate time for shipping, quality control, and communication with credit card companies and banks as you patiently await your refund.